Apa Kata Mereka

   

"Alhamdulillah, syukur kepada Allah dan terima kasih EasyTuition kerana banyak membantu anak saya untuk berjaya memperoleh 5A dalam UPSR baru-baru ini. Anak saya kini belajar di SBPI Rawang."

Nama Bapa: Prof Dr Sharifuddin Md Zain.
Nama Anak: Nur 'Ain bt Sharifuddin

   

"Saya amat tertarik dengan cara belajar yang amat mudah dan difahami. Akhirnya inilah hasilnya kejayaan dapat dicapai. Alhamdulillah."

Nama anak: Ahmad Afiq Bin Hamdan
Sekolah sekarang: SMK(A) Sultan Muhammad Batu Berendam, Melaka

   
   

“ Secara keseluruhannya ianya baguslah kerana ianya satu cara yang terbaru masa kini dan kaedah pembelajaran yang baru juga untuk para pelajar.”

Cikgu Mohd Hazimin
SKK SMK Ghafar Baba, Melaka.

   

"Saya nampak elemen multimedia yang ada dalam video-video memang baguslah, mudah pelajar mahu faham bila belajar"

Cikgu Peter
Sabah

   

“ Video untuk subjek Biologi mengenai peredaran darah menarik perhatian saya cantik, kerana animasi pergerakan perjalanan darah dan urat-urat semua tu. Baguslah kerana cikgu yang menerangkan mengenai subjek-subjek ini adalah cikgu yang sebenar kira baguslah.”

Cikgu Norhairana Mohd Khalid
SMK Merlimau, Melaka.

   

Saya mengenali seorang guru Easytution dan mengesyorkan kami melanggan Easytuition. Di Easytuition terdapat cara-cara tambahan pembelajaran yang tidak membosankan.

Nama bapa: Hamdan Bin Mahadi
Pekerjaan: Kilang

   

“ Secara umumnya EasyTuition ini sangat menarik dan boleh diaplikasikan kepada pelajar-pelajar yang berminat dengan tuisyen di rumah, tidak perlu keluar, jimat masa dan jimat kos dan harga pun berpatutan. Ini adalah satu cara untuk pelajar dapat pengetahuan yang lebih dirumah. Terdapat jiga aplikasi seperti ini, tetapi pada saya EasyTuiton lah yang paling menarik.”

Cikgu Zainah Ismail
Sek. Men. Keb. Jasin, Melaka.

   

“ Persembahan yang dapat menarik minat pelajar”
Self acces learning di mana member peluang pelajar belajar sendiri selepas satu-satu topic dipelajari”
“ Pelajar dapat mengulangkaji pelajaran sebagai pengukuhan”
“ pelajar dapat membuat latihan tambahan seperti yang disediakan”
“ Untuk pelajar sekolah rendah, simulasi dan permainan yang disediakan dapat menarik minat mereka”

Cikgu Raha
Melaka.

   

“ Pada keseluruhannya, saya nampak ianya satu program yg bagus dari segi pengajaran dan sebagainya dan boleh di dalami lagi lah tentang isi kandungannya”

Cikgu Kamdani Masturi
Sek. Men. Keb. Datok Bentara Luar, Johor.

   

“ Memudahkan pelajar megakses maklumat tentang akademik, ianya juga boleh membantu pelajar dari segi meningkatkan prestasi didalam akademik tanpa perlu keluar dari rumah. Ianya juga boleh mengurangkan kos ibu bapa untuk menghantar anak-anak ke pusat tuisyen.”

Cikgu Muliati Asyikin
Tanjung Bidara, Melaka.

   

Tidak perlu berkejar masa untuk menghantar tuition. Boleh dibuka di rumah bila-bila masa sahaja oleh anak saya.

Nama ibu: Rahmah Binti Mahat
Pekerjaan: Pembantu Am Pejabat

   

Easytuition pembelajaran yang sangat baik dalam membantu mencapai keputusan yang baik. Disamping kos yang murah serta pembelajaran 24 jam sangat membantu. Terima kasih kerana dengan Easytuition segala impian untuk mendapat keputusan 5A tercapai. Terima kasih.

 

Nama Ibu: Zaida Awang Ahmad
Nama anak: Nurul Izzati Binti Suhaimi

   

 

Saya tengok ada video, murid-murid mesti suka. Harga pun murah jadi ibubapa pun dah tentu suka, mereka tak perlu belanja banyak-banyak.

Puan Zaleha Nor (Guru), Kota Bharu, Kelantan.

   
  I was very pleased to visit your institute and the presentation done. I value your attention. The E-learning was well design and attractive it a achieved its goal. I wish you the best and everybody effort put. Allah bless you all.
 

Hamed Al Shukairi from Oman

   
Welldone... very clear and easy to follow and understand

HJ. ABD RAHMAN KAMIL YAACOB, DIRECTOR MH PROJECTS SDN BHD.

   
Sebelum ini banyak wang dibelanjakan untuk menghantar anak-anak ke pusat tuisyen terutamanya duit minyak kereta. Kini saya tidak perlu risau lagi. Dengan EasyTuition™, semuanya boleh dipelajari dari rumah. Selain menjimatkan perbelanjaan, saya juga dapat memantau pembelajaran anak-anak saya.
Yong Soon Chong (bapa), Pengarah Syarikat (Seri Kembangan, Selangor)
   
Sebagai seorang pendidik, saya puji usaha yang diambil untuk membangunkan EasyTuition™. Konsep pengajaran dan pembelajaran memang dapat membantu murid dan pelajar menguasai pelajaran. Syabas EasyTuition™.
Arulmalar a/p Sebastian (Guru), Ipoh
   
Adik, abang dan saya semua melanggan EasyTuition. Jadi kami banyak habiskan masa mengulangkaji bersama-sama. Saya nampak hubungan antara kami semakin rapat. Kami juga tak perlu berkejar-kejar ke pusat tuisyen. Terima kasih EasyTuition!
Syaza Kahar, Murid Tahun 6 (Ipoh)
   
Selepas waktu kerja, saya tidak perlu lagi kelam-kabut pulang ke rumah untuk menghantar anak-anak ke tuisyen. Dengan adanya EasyTuition™, rutin yang memenatkan itu kini sudah hilang! Saya dapat pulang ke rumah dengan tenang dan selesa.
Masni Zainon Binti Ngah (Ibu), Pengurus (Shah Alam)
   
Belajar EasyTuition ni seronok. Ada video dan permainan boleh ulang-ulang kalau kita tidak faham. Jadi belajar pun lebih mudah. Senangnya dengan EasyTuition!
Amira Sabrina, Murid Tahun 6 (Sepang)